Терешківська громада

Полтавський район Полтавська область

Проект рішення №Проекти рішень «Проекти рішень 35 сесії 8 скликання»

Кількість переглядів: 95
Скликання: 8
Сесія: 35 сесія
Тип документу: Проект рішення
Дата: 31.05.2024
Автор: Проекти рішень
Номер документу: Проекти рішень
Назва документу: Проекти рішень 35 сесії 8 скликання
Прикріплені файли:
  1. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с. Терешки вул.Б.Хмельницького,71 гр. Стеценко І.В. (0.02 МБ)
  2. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с.Бузова Пасківка вул.Польова,48 гр. Ступар І.О. (0.02 МБ)
  3. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с.Кашубівка вул.Житомирська,6 гр. Сушка М.Д. (0.02 МБ)
  4. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с. Терешки вул.Миру,12 гр.Тарасовського К.А. (0.02 МБ)
  5. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с.Зінці вул.Орлика Пилипа,45-А гр. Шкаровської Т.Д. (0.02 МБ)
  6. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для індивідуального садівництва в с.Терешки с/т «Нафтопромисловик» вул.Нафтопромисловиків,63 гр. Бєлярській Л.А. (0.02 МБ)
  7. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для індивідуального садівництва в с.Ватажкове с/т «Рубин» вул.Автомобілістів,33 гр. Дутко І.А. (0.02 МБ)
  8. Про затвердження акту постійної комісії з питань земельних відносин, навколишнього середовища, екології та благоустрою території сільської ради гр. Колодій В.С. (0.02 МБ)
  9. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки зі зміною цільового призначення приватної власності гр. Вертікову І.О. (0.02 МБ)
  10. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок під існуючою лінією електропередач ПЛ 10 кВ Соснівка ПС Промвузол 110/10 кВ в кількості 6 опор в оренду АТ «ПОЛТАВАОБЛЕНЕРГО» (0.03 МБ)
  11. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для городництва гр. Карпенко Л.П. (0.02 МБ)
  12. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок в межах села Ватажкове Терешківської сільської ради (0.06 МБ)
  13. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок в межах села Головач Терешківської сільської ради (0.06 МБ)
  14. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок в межах села Лукищина Терешківської сільської ради (0.05 МБ)
  15. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок в межах села Минівка Терешківської сільської ради (0.05 МБ)
  16. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок в межах села Писарівка Терешківської сільської ради (0.06 МБ)
  17. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок в межах села Портнівка Терешківської сільської ради (0.05 МБ)
  18. «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд будівельних організацій та підприємств та передачу в оренду земельної ділянки ФОП Петрушко О.М.» (0.02 МБ)
  19. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок в межах села Терешки Терешківської сільської ради (0.06 МБ)
  20. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с.Зінці вул.Колгоспна, 21 гр. Гут С.Д. (0.02 МБ)
  21. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с.Зінці вул.Пилипа Орлика,45 гр. Шляховій Т.В. (0.02 МБ)
  22. Про проведення інвентаризації земельної ділянки сільськогосподарського призначення комунальної власності для ведення товарного с/г виробництва (0.03 МБ)
  23. Про проведення інвентаризації земельної ділянки комунальної власності для будівництва та обслуговування будівель торгівлі (0.03 МБ)
  24. Про розгляд клопотання «Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для сінокосіння і випасання худоби гр. Філоненко В.М.» (0.02 МБ)
  25. «Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для сінокосіння і випасання худоби гр. Філоненко В.М.» (0.02 МБ)
  26. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою, щодо зміни цільового призначення ПП «Компанія «Надежда» (0.04 МБ)
  27. «Про передачу земель із комунальної власності у державну власність» (0.02 МБ)
  28. «Про дострокове розірвання договору встановленого строкового земельного сервітуту укладеного між Терешківською сільською радою та гр.Єфремов О.В. (0.02 МБ)
  29. «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування Терешківському ліцею зі зміною цільового призначення для будівництва та обслуговування об’єктів фізичної культури і спорту в с.Зінці» (0.03 МБ)
  30. Про проведення земельних торгів у формі електронного аукціону (0.04 МБ)
  31. Про внесення змін в Додаток до Програми благоустрою населених пунктів Терешківської сільської територіальної громади на 2023 - 2025 роки (0.03 МБ)
  32. Про приведення у відповідність назв меморіальних пам’яток які значаться на обліку Терешківської сільської ради і не відповідають назвам облікової документації (0.04 МБ)
  33. Про затвердження звіту про виконання бюджету Терешківської сільської територіальної громади за І квартал 2024 року (0.03 МБ)
  34. Про внесення змін в «Перелік заходів та суми коштів, які будуть спрямовані на забезпечення Програми «Будівництва, реконструкції та капітального ремонту об’єктів та мереж комунальної власності Терешківської сільської ради Полтавського району Полтавської області на 2024 рік»» (0.08 МБ)
  35. Про затвердження програми підтримки розвитку культури Терешківської сільської територіальної громади на 2024-2025 роки (0.03 МБ)
  36. Про підтвердження факту перебування об’єкту нерухомого майна в комунальній власності (0.04 МБ)
  37. Про перейменування об’єктів топоніміки населених пунктів Терешківської сільської територіальної громади (0.05 МБ)
  38. Про розробку детального плану території земельної ділянки, площею 20,50 га, розташованої в с. Копили, на території Терешківської сільської ради Полтавського району Полтавської області (0.1 МБ)
  39. Про створення КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ПАРКИ УКРАЇНИ (0.02 МБ)
  40. Про затвердження штатного розпису Відділу освіти Терешківської сільської ради (0.02 МБ)
  41. Про затвердження штатного розпису Фінансового відділу Терешківської сільської ради (0.02 МБ)
  42. Про встановлення транспортного податку, як складової податку на майно (0.06 МБ)
  43. Про встановлення туристичного збору (0.06 МБ)
  44. Про встановлення збору за місця для паркування транспортних засобів (0.06 МБ)
  45. Про внесення змін в Додаток до Програми благоустрою населених пунктів Терешківської сільської територіальної громади на 2023 - 2025 роки (0.03 МБ)
  46. Про внесення змін в основні заходи комплексної Програми розвитку культури, дозвілля, туризму, спорту та молодіжної політики Терешківської сільської ради на 2024 рік (0.02 МБ)
  47. Про внесення змін до Генерального плану села Копили Полтавського району (0.09 МБ)
  48. Про встановлення єдиного податку для суб'єктів господарювання, які застосовують спрощену систему оподаткування, обліку та звітності (0.06 МБ)
  49. Про затвердження Детального плану території земельної ділянки, площею 0,97 га, розташованої за межами населених пунктів на території Терешківської сільської ради (0.1 МБ)
  50. Про затвердження рішень виконавчого комітету Терешківської сільської ради та розпоряджень сільського голови прийнятих в міжсесійний період (0.02 МБ)
  51. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) під існуючою опорою № 61 лінії електропередач ПЛ 10 кВ Безручки ПС Дубенки 110/10 кВ та передачу в оренду АТ «ПОЛТАВАОБЛЕНЕРГО» (0.02 МБ)
  52. Про встановлення плати за землю, як складової податку на майно (0.06 МБ)
  53. Про встановлення податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, як складової податку на майно (0.06 МБ)
  54. Про припинення діяльності комунального підприємства (0.05 МБ)
  55. Про внесення змін до Програми розвитку містобудівної діяльності та територіального планування території Терешківської сільської територіальної громади (0.1 МБ)
  56. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок на умовах оренди під опорами лінії електропередач ПЛ 10 кВ Безручки ПС Дубенки 110/10 кВ та під існуючими об’єктами енергетики КТП 103, КТП 357, КТП 104+опора № 11/104, КТП 429, КТП 105, КТП 106 АТ «ПОЛТАВАОБЛЕНЕРГО» (0.05 МБ)
  57. Про затвердження штатного розпису апарату Виконавчого комітету Терешківської сільської ради (0.03 МБ)
  58. Про передачу земельної ділянки у приватну власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель (код згідно КВЦПЗ 02.01) в с. Терешки вул. Робітнича, 15 на території Терешківської сільської ради Полтавського району Полтавської області гр. Німчин О.Ю. (0.02 МБ)
  59. Про передачу земельної ділянки у приватну власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель (код згідно КВЦПЗ 02.01) в с. Марківка вул. 40-річчя Перемоги,31 на території Терешківської сільської ради Полтавського району, Полтавської області гр. Бердуті І.М. (0.02 МБ)
  60. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с.Мале Микільське вул.Вільхова,12 гр. Малес І.С. (0.02 МБ)
  61. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки, на яку поширюється право сервітуту Терешківської сільської ради в с.Терешки вул.Шевченка,26 (0.02 МБ)
  62. Про встановлення обмеженого платного користування чужою земельною ділянкою (сервітуту) що наданий на право проїзду земельною ділянкою розташовану в с.Терешки вул.Шевченка,26 (0.02 МБ)
  63. Про проведення інвентаризації земельної ділянки сільськогосподарського призначення комунальної власності для сінокосіння і випасання худоби (0.03 МБ)
  64. Про проведення інвентаризації земельної ділянки сільськогосподарського призначення комунальної власності для сінокосіння і випасання худоби (0.03 МБ)
  65. Про проведення інвентаризації земельної ділянки сільськогосподарського призначення комунальної власності для сінокосіння і випасання худоби (0.03 МБ)
  66. Про проведення інвентаризації земельної ділянки сільськогосподарського призначення комунальної власності для сінокосіння і випасання худоби (0.03 МБ)
  67. Про проведення інвентаризації земельної ділянки рекреаційного призначення комунальної власності для будівництва та обслуговування об’єктів рекреаційного призначення (0.03 МБ)
  68. Про проведення інвентаризації земельної ділянки сільськогосподарського призначення комунальної власності для сінокосіння і випасання худоби (0.03 МБ)
  69. Про проведення інвентаризації земельної ділянки сільськогосподарського призначення комунальної власності для сінокосіння і випасання худоби (0.03 МБ)

« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь